allt-om-inget

Alla inlägg under oktober 2009

Av Sussi - 23 oktober 2009 07:06

  


Fredag och löning!! Kan det bli bättre!!? Att jag dessutom hade lite pengar kvar den här månaden att stoppa undan på mitt sparkonto är inte så tokigt heller :-) Vem har sagt att jag inte kan spara liksom hihi


I morse flöt allt på som det skulle igen. Jag hittade allt precis där det skulle vara! Dessutom var jag lite sen iväg, precis som jag brukar. En helt vanlig morgon helt enkelt förrutom att det är FREDAG :-)

Nu ska jag bara komma på ett sätt att få den här dagen att gå fort så jag får påbörja helgen nångång! Undrar om jag kan lägga mig och sova här på kontoret, för då går ju tiden fort hihi


I går när jag åkte från jobbet fick jag sällskap av en arbetskamrat/vän som väntade på mig så vi kunde gå tillsammans till våra bilar. Efter att ha stämplat ut kommer jag på att jag glömt mina vantar på kontoret så jag fick vända tillbaka för att hämta dom. Då skrattade hon gott och länge åt att jag var så glömsk! När vi hade kommit nästan halvvägs ut till bilarna så stannade min vän och säger! Men du.. vart är min handväska!!? Det visar sig att hon hade glömt den på ovanvåningen vid sin arbetsplats!! En väska har jag aldrig lyckats gått ifrån i alla fall.. Så skrattar bäst som skrattar sist haha




Av Sussi - 22 oktober 2009 19:05

  

Ja det var ju verkligen en överraskning :-)

Undrar om han känner sig nöjd med sitt köp!!


  

Och vad trodde ni han gjorde!!????



Av Sussi - 22 oktober 2009 07:09

  


Det är ett under att jag fick med mig själv till jobbet i morse!!

Först fick jag springa och leta efter strumporna jag tagit med mig och lagt nånstans i huset! Visst hade det varit enklare att tagit ett par nya strumpor men jag är så envis så jag skulle bara hitta dom! Stolt som sjutton när jag väl hittar dom i badrummet då kommer jag på att jag inte kommer ihåg vad mobilen är nånstans..

Letar efter den en stund och hittar den i köket! När jag står färdigklädd och ska precis åka inser jag att inte bilnyckeln ligger i nyckelfacket i väskan som den brukar. Tittar på skohyllan, letar i fickorna.. ingen nyckel!! Till slut får jag leta igenom hela damsläggan och där under plånboken låg den, phu!!

Dessutom höll jag på att glömma skeden till filen och flingorna jag har med mig till jobbet varje dag! Visst hade det varit spännande att lapa i sig filmjölken och äta flingorna på sidan av men jag föredrar nog det enklare alternativet med sked hihi

Som pricken över i:et.. precis när jag öppnat dörren, står startklar att bara häva mig ut genom dörren för bråttom är det nu inser jag att jag glömt matlådan!! Då orkade jag inte gå in igen så det får bli till att beställa mat på jobbet idag istället!

Nu får vi hoppas att dan artar sig bättre..




Av Sussi - 21 oktober 2009 18:35

  

Det är knappt man kan se skillnad på vilken tid på dan det är!

Det är lika mörkt hela tiden :-(

Idag har regnet hängt i luften hela dan utan en droppe har kommit.

I morgon kan ni bereda er på att det kommer mycket regn! Sambon stampade precis ihjäl en STOR spindel så skyll på honom hihi


Eftersom både sambon och jag kommer hem sent hela den här veckan blir det mycket snabbmat! Igår vräkte vi i oss kebab och idag blev det pizza från Martinas. Det är en Italiensk delikatessbutik som verkligen har allt!!

Den är inte helt färdiggräddad så det gör man själv när man kommer hem.

Inte är man speciellt sugen på att köpa vanlig tråkig pizza från nån tråkig pizzeria efter man har smakat den här goda :-)

Vi får se vad det blir för spännande mat i morgon, jag har en stark känsla av att det inte kommer bli nån matlagning då heller!

Av Sussi - 21 oktober 2009 07:20

  


Nu måste jag erkänna att jag har haft tur..

Min sambo håller på AIK och har köpt nån tröja och sak under årens lopp men inte så mycket mer än så. Han går inte på många matcher utan tittar på tv:n när han hinner och kan. Det är inget som styr hans liv!

Som det är för dom två bröder som vill ha allt i AIK´s färger och märke. Dom har lakan, handdukar, kläder, dammsugare och till och med en brödrost som bränner in AIK´s logga på brödskivan. Jag kan ju bara tänka mig vilka färger dom inrett sina hem med. Dom tyckte det är lite synd att det inte fanns några AIK gardiner..

Är det fel av mig att anta att dom är singlar?? För jag skulle aldrig stå ut med att bo i ett klubbhus!!




Av Sussi - 20 oktober 2009 18:48

När jag åkte från jobbet idag för att hämta Doris på hunddagis inser jag att jag inte kissat på hela dan!! Har man druckit för lite då eller?? Det smarta att göra i det läget är att uppsöka en butik, vilken som helst hade dugit bra bara man får gjort det man ska ha gjort liksom. Men inte jag inte!! Jag ska ta en promenad med Doris, gå in och handla på Ica och åka en väldigt guppig väg hem.. väldigt guppig!!! Behöver jag förklara hur jobbigt det var att låsa upp dörren när jag kom hem, trots mitt finurliga saxgrepp med benen! Sen inser man när man stiger innanför dörren, man är beredd att slänga av sig kläderna och springa in på toaletten att man har en hund som sitter så fint på dörrmattan och bara väntar på att få torkade tassar.. Men till slut.. aaahhhh :-)


  


Av Sussi - 20 oktober 2009 07:19

Vanligtvis går sambon upp flera timmar innan mig på mornarna (natten)! Den här veckan har han kurs och börjar mycket senare. Det betyder alltså att han ligger och trynar när jag måste gå upp!!

Jag som är van att ligga kvar i sängen när hans alarm ringer och veta att jag kan sova nästan 3 timmar till.. Snacka om att det är svårt att komma upp!

Dessutom har jag fått sällskap på kvällen!

Han brukar alltid gå och lägga sig vid 20-tiden eftersom han går upp så tidigt men nu kan han vara vaken. Det är jättemysigt att umgås på kvällen men tyvärr så gör det ju att man får lite helgkänsla när det inte är det!

Sambon var i alla fall glad, för första gången på länge kunde han se sporten :-)

Eftersom han var glad var jag mindre glad för jag var också tvungen att se sporten! Det var lite svårt att släppa fjärrkontrollen, som jag är van att bestämma över efter han gått och lagt sig hihi

  


Av Sussi - 19 oktober 2009 20:37

Så sant, Så sant!!


  

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards